jaha.....

vad är det som har hänt snälla berätta för mig!!!!!<3

Kväll:P

Tjenare igen:P, sa ju att jag skulle komma tillbaka:D vet tyvärr ej vad jag ska skriva men känns skönt att skriva endå xd. fick tyvärr ej träffa min älskling idag:(, men jag hoppas jag får göra det imorgon:D<3. Jag mår faktiskt mycket bra dock att jag känner mig lite lost sen varför det vet jag tyvärr inte:P. Jag Älskar dig Emma så sjukt mycket<3, du betyder allt för mig<3, Vill aldrig vara utan dig för du är mitt liv och kan ej leva utan dig! Emma i will love you now and forever<3 Ska dra hare:P Nylonbeaver out! PEACE OUT!!!!

Tisdag(A)

Skolan idag i 1 timme och 30 minuter:P, kul-.- ( så fucking menigslöst ) skulle ha utvecklings samtal vid tio i 3:P, så var ledig från halv 10 till tio i tre:P Under den lediga tiden gick jag o oggeman till gymet efter det stack vi till Mcdonalds käcka lite:P, efter det blev det geek i en timme:P, bra tid fördriv xD. efter utvecklingsamtalet så åkte jag hem med pappa:P, hade faan bara 5.6timmars från varo under första månaden(A). Smasade ganksa mycket med älsklingen under tiden men tyvärr så var inte min mobil laddad så den dog:( Får tyvärr nog inte träffa min älskade flickvänn idag:(. Saknar henne så sjukt mycket(A). Jag Älskar dig Emma! Men förhoppnings vis får jag träffa henne i morgon:D, annars blir jag lita ledsen:´( Älskar dig Emma så jävla mycket<3! Saknar min älskling varje gång jag inte är med henne^^ Ni får ha en trevlig dag:P Kommer kanske in ikväll och uppdaterar:P Nylonbeaver Out! PEACE OUT!!!!!

Lika bra xd

Lika bra att skriva en gång till idag:P känner mig så säker nu på allting:D Känner att livet dem närmaste veckorna kommer vara perfekta:P Livet leker o lika bra att följa med i svängarna! Vill tacka mina vänner för allt:D Vill Specielt tacka min helt underbara flickvänn Emma för allt stöd o all kärlek hon get mig, Emma Jag Älskar dig(L)<3<3. Nylonbeaver Out! PEACE!!!!!

Söndag och förbannad:P

Hejsan allihopa:P, idag är det söndag tyvärr(A), blir väll att stöda en jävla massa efter festen som tog plats hos mig igår:D, det var helt okej:P, själv blev jag full som en spruta men vafaan xd, shit happens:D. Blev dock slagsmål här vilket jag blev väldigt förbannad för! men det stoppades sen fick båda två gå härifrån!!!! Efter städningen blir det väll att vänta på att Älsklingen vaknar för då ska vi kanske träffas vilket jag hoppas:D<3<3 Men allt som allt Hoppas ni andra också haft en trevligt helg för det har faantome jag haft:D Kärleks förklaring<3: Emma Olsson<3 jag älskar dig mer än allt, du är hela mitt liv och jag vill aldrig förlora dig<3, jag stannar hos dig tills du inte vill ha mig mer! jag vet att du tycker att jag är en plåga ibland<3, men du stannar vid min sida endå:D, tack för allt Älskling<3, du har gjort mig till den lyckligaste killen i världen:D<3. Jag kommer alltid älska dig<3<3<3<3. Finns igen annan för mig ändu!!! Älskling<3 jag litar på dig det gör jag:D<3. Till folket som nu skulle läsa(om det finns någon):P, så killarna underskatta aldrig era flickvänner det gör det bara värre i förhållandet, i ett förhållande ska man vara på en likvärdig nivå fixar ni det blir det awsome förhållande:D<3. Som t.ex. jag o min flickvänn vi har det perfekt trots att jag är cp men hon står ut med mig tack vare kärleken:D(A)<3. >Emma< jag älskar dig<3<3<3<3! Jag finner mig själv förvånad om hur livet är igentligen, jag har alltid trott innan att fysiska slag gör mer ont än vad psykiska slag gör, men för ett tag sen fick jag veta motsatsen och det kändes för jävligt men bättre o fått känna det och veta att sånt gör ont det med<3! Vill dedikera hela min lycka till min helt underbara flickvänn för det är hon som får mig att vara så jävla lycklig:D<3<3<3!. Älskar dig Emma mer än allt i universumet<3<3<3!. Tack Emma för att du står ut med mig trots hur jag är! Älskar dig<3<3!. Slut på bloggandet nu! Nylonbeaver out!!!! PEACE!!!!!!!!

Älskling<3

Varit med min älskling idag:D Guud vad mysigt vi hade det(A), såg filmen the ugly truth:P, personligen tyckte jag den var as ball xd, så fucking kul var den:D, Älsklingen tyckte väll att den var okej men så är det ibland:P jag älskar dig emma<3 Nylonbeaver out!! PEACE!!!!

Hejsan

Hejsan Allihopa nu är det vid morgon klockan står på 08:05 xd Ska strax dra till tåget:P, Tyvärr är det skola idag(A) Men lika bra att gå:D, Fick iaf sovmorgon:D Vill bara säga att jag Älskar min flcikvänn och berätta att hon är helt underbar:D<3<3. Nu ska jag upp o fixa lite saker:P, hare bra:D NYlonbeaver Out!!!! PEACE!!!

One Week

Hela denna veckan har varit grym:D. Har spenderat nästan varenda dag eller åtminstone träffat min älskade flickvänn och det finns ingen som hon, hon är helt UNDERBAR från topp till tå:D Jag Älskar dig Sjukt mycket min vackra flicka:D<3<3<3<3<3<3 Nu får ni andra ha det bra:P, Puss Haj! Nylonbeaver Out!! PEACE!!!!!

Tisdag:P

Hejsan alla:P Började gyma på friskis idag var skönt o gyma men man märkte att vissa av musklerna var borta men dem är tillbaka snart:D Annars idag har det varit skolan o en hel dag med xbox:et här hemma:P Smsat en hel del men min helt UNDERBARA flickvänn som jag i morgon firar Hela SjuUnderbara månader med:D(L). Jag Älskar dig Emma<3<3<3! PussHaj Nylonbeaver Out!!! Peace!

Tisdag:P

Hejsan alla:P Började gyma på friskis idag var skönt o gyma men man märkte att vissa av musklerna var borta men dem är tillbaka snart:D Annars idag har det varit skolan o en hel dag med xbox:et här hemma:P Smsat en hel del men min helt UNDERBARA flickvänn som jag i morgon firar Hela SjuUnderbara månader med:D(L). Jag Älskar dig Emma<3<3<3! PussHaj Nylonbeaver Out!!! Peace!

Leva?

Jag vill inte leva utan dig!<3 Förlåt mig för det jag gjort! Jag kommer aldrig göra något sånt igen! Kommer Aldrig såra dig aldrig! Finns bara en för mig o det är du<3 Vet att du inte gillar mig:( Älskar dig<3

KÄRLEK!!<3

Alltså fyfaan vad kärlek är bäst:D Har precis spenderat en helt underbar dag med min vackra och helt underbara flickvänn:D(L) Vi låg o kollade film o allmänt mös och hade det så himla underbart:D<3 EMMA jag älskar dig nu och förevigt<3 Känns precis som överdos av kärlek och jag gillar det:D(L) Always on my mind and always in my heart<3

Fyfaaan!

Tjoooo Fyfaan vad kul vi hade:P, lite sämre blev det i dk för att vi börja nyktra till -.- o spriten kostar faan miljoner xd. Men annars var det skit kul:D Tackar Till Alla Som medverka: Hampe Dampe, 9:an, Cus, Gabbe, BEcka och tungan:P See ya Nylonbeaver Out!!! PEACE!

Fredag:P

Fredag fyfaan vad skönt, har längtat hela fucking veckan på denna dag o nu är den här:D Blir nog ferre idag:D, hells yeah:P Maybe Danmark With Tha Boys men jag är med sugen på att stanna i kära kattarp o dricka gott:D Men man vet aldrig livet har olika menigar för vardag:P Jaja, Hare bra så hörs vi sen ikväll igen NYlonBeaver Out!!! PEACE!

Hejsan Alla

Trevliga dag idag:D Älskar dig Emma<3 7/3-2009(L)

Följ min blogg med bloglovin

GOGO

Torsdag-.-

Hejsan Igen Nylonbeaver här(A)

Som vanligt på torsdagar så praktiserar jag, vilket i sig är en bra sak och idag gick det mycket bra så har varit helt okaj. Det sämsta med att praktisera är tiderna men vafaan lika bra att vänja sig xd.

Har absolut inget att göra idag vilket jag tycker är jävligt tråkigt, men vafaan ska jag göra:p tell me(A)
Kan tyvärr inte vara med min Helt UNDERBARA Flickvänn för hon är tyvärr sjuk:(, krya på dig älskling:D<3

Orkar jag så blir det väll UFC på Xbox live xD

Jaja nu ska jag dra och laga mat:P är hungrig som faan xd.


Från Oss Alla Till Er Alla En Riktigt God Dag!

NylonBeaver OUT!!!  PEACE!

RSS 2.0